Numerologie

Numerologie geeft je veel informatie over jezelf.

Gegevens over jezelf die je (misschien) niet meer weet. Dat kan door je eigen overtuigingen of door dingen die er (veelvuldig ooit) tegen je zijn gezegd en je daardoor misschien ook zelf bent gaan geloven. Numerologie laat je ontdekken wie je bent en wat je kwaliteiten zijn.

Wil je graag een leuke dag hebben en op een bijzondere manier kennis maken met je kwaliteiten?

Laat je dan aanstaande zondag verrassen van 9.30u tot 15.00u.

We werken met je geboortegetallen in het Pentagram en je maakt aansluitend een intuitieve tekening.

Je investering is € 65 inclusief koffie, thee, iets lekkers erbij, 1 stuks fruit, lunch en materialen.

 

Numerologie voor beginners.

Een dagworkshop op zondag 4 maart 2018 van 10.00u tot 16.00u leer je de beginselen van numerologie. We gaan onder andere werken met je geboortegetallen in een pentagram.

Maximaal 6 personen.

€ 69 inclusief alle materialen, lunch, koffie en thee.

 

 

De Chakrareis is een programma van 7 cursusdagen. Op iedere cursusdag wordt een chakra uitgewerkt. We werken met vragen en antwoorden over bepaalde fases in je leven en tekenen een Kristalmandala die bij het desbetreffende chakra hoort. Boeiend, leerzaam en creatief bezig zijn. Erg leuk om te doen! De kristalmandala’s die je iedere workshop uitwerkt, kun je zelf oneindig veranderen/ aanpassen, zodat je telkens een andere mandala invulling kunt geven.

Na iedere les krijg je een huiswerk / opdracht mee naar huis die je verder kunt uitwerken. Wat je thuis hebt uitgewerkt neem je weer mee naar de volgende les. Wanneer er blokkades zijn tijdens het uitwerken van de chakra’s is er op afspraak mogelijkheid tot individuele coaching. (€ 49 per uur)

De cursusdagen zijn inclusief gebruik materialen, papier, koffie en thee, fruit en lunch. Als er dingen zijn die je niet mag of wilt eten, dan hoor ik dat graag vooraf.

Je investering voor dit programma is € 65 per cursusdag.

De eerste cursusdag van de volgende chakrareis is op maandag 9 april van 9.30u tot 16.00u. De andere 6 cursusdagen worden in onderling overleg besproken met de groep van maximaal 6 deelnemers. Er is ongeveer iedere maand een cursusdag tot en met het 7de chakra.

 

 

-Jaarmandala tekenen.

-Rouwverwerking

Persoonlijke en unieke cadeautjes voor mensen die je lief zijn.

(data op aanvraag)

 

Geboortemandala tekenen voor een kind wat is geboren.

Een origineler cadeau kun je je niet bedenken!

Samen met je vrienden/ vriendinnen een geboortemandala opzetten waarin persoonlijke kenmerken getekend, gekleurd of geschreven worden.

Met een vriendinnengroepje van minimaal 4 en maximaal 6 personen een mandala tekenen van 50x50cm (inclusief lijst en passe Partout) voor een pasgeboren kindje van een vriendin. Je tekent mét en afzonderlijk van elkaar, in opbouw, aan een uniek cadeau voor je vriendin en haar baby.

Op afspraak.  € 199 op een doordeweekse dag van 9.30u tot 16.00u, € 249 op een zaterdag of zondag van 9.30u tot 16.00u, inclusief lunch, koffie en thee, gebruik materialen en lijst met passe-partout.

 

Huwelijksmandala tekenen voor kinderen, ouders en grootouders.

Een dierbaar geschenk, om met elkaar een huwelijksmandala te ontwerpen waar o.a. data in verwerkt wordt.

Samen met je kinderen, zussen en / of broers, creatief bezig zijn aan een wel heel persoonlijk cadeau voor ouders, grootouders of kinderen. Door de uitleg van de huwelijksgetallen en de daarbij horende kleuren, ontstaat de inspiratie om een mooie mandala te tekenen.

Een dag workshop waarin je met elkaar een mandala ‘opbouwt’ van 50x50cm.

Een uniek en heel persoonlijk cadeau voor ouders, grootouders of kinderen.

Op afspraak.  € 199 voor minimaal 4 en maximaal 6 personen op een doordeweekse dag.  € 249 op een zaterdag of zondag. Van 9.30u tot 16.00u, inclusief lunch, koffie en thee, materialen en lijst met passe-partout.