Mandala tekenen

Mandala tekenen voor beginners.

Alle begin is moeilijk wordt vaak gezegd, maar een mooie mandala maken kan iedereen. In 5 avonden van 18.30u tot 21.00u, leer je de basistechnieken voor het tekenen van een mooie mandala, door het gebruik van een passer en daarmee de verdelingen in een cirkel te maken. Iedereen (ook als je geen tekenervaring hebt) kan deze les volgen. Deze lesavonden geven je een mooi en snel beeld, om vanuit dat figuur verder te gaan tekenen in je eigen mandala ontwerp.

Maximaal 6 deelnemers.

13 september, 27 september, 11 oktober, 25 oktober en 15 november

€ 25 per keer.

 

Meditatieve tekencursus van 1 dag.

In een meditatieve sfeer geef je intuïtief invulling aan een tekening die ‘vanzelf’ ontstaat, begonnen vanuit het midden van het papier, met zwarte fineliner op wit en met wit kleurpotlood op zwart papier, een tekening van minimaal 24 x 24 cm tot maximaal 50 x 50 cm.

Door het herhalen van figuurtjes, symbolen, lijntjes, stipjes, rondjes en nog veel meer, ga je (bijna) in trance en ontstaan de mooiste creaties. Iedereen kan dit en je hoeft nergens aan te voldoen. Alles is goed. Zo nodig wordt je geholpen met het opzetten van een ‘structuur’, maar uiteindelijk bepaal jij wat je gaat tekenen en hoever je daarin doorgaat. Je krijgt alle tijd en ruimte om jouw beeld te creëren totdat je tevreden bent en het voor jou goed voelt. Intuïtief weet je wanneer het ‘klaar’ is. Superfijn om te doen! Maximaal 6 personen.

9 maart van 14:00 tot 21:00

€ 79 per persoon inclusief materiaal, koffie en thee en maaltijdsoep met brood.

 

 

Verrassing dag.

Ervaren en ‘spelen’ (er zijn veel meer mogelijkheden behalve kleuren met kleurpotloden) met veel verschillende materialen om een eigenzinnige unieke mandala te creëren.

Een dag van 9.30u tot 16.00u heerlijk werken met veel verschillende materialen die je verrassende beelden laten zien, die jij dan weer verder kunt uitwerken. Je leert en ziet op deze dag heel veel ideeën van elkaar. Maximaal 10 personen.

1 december

€ 89 per dag inclusief alle materialen, lunch en tussendoortje.

 

Lichtkrachtkaartenspel maken en spelen.

Een weekend lang, heerlijk ontspannen werken aan mooie kaarten waarmee je “later” een spel kunt gaan spelen. Erg leuk, uitdagend, spannend, verrassend, stimulerend en inzichtelijk.

We beginnen de ochtenden om 9.30u en eindigen de 3 dagen om 16.00u. Je hebt in deze 3 dagen in ieder geval minstens 20 mooie kaarten gemaakt waarmee jij kunt gaan “spelen”.

Data in afwachting

Dit inspirerende weekend volg je voor € 189 inclusief materialen, lunches en tussendoortjes. (het is erg leuk om na dit weekend contact te blijven houden met de groep om te blijven “spelen”) Maximaal 10 personen.

 

Geboortemandala tekenen voor een kind wat is geboren.

Een origineler cadeau kun je je niet bedenken!

Samen met je vrienden/ vriendinnen een geboortemandala opzetten waarin persoonlijke kenmerken getekend, gekleurd of geschreven worden.

Met een vriendinnengroepje van minimaal 4 en maximaal 6 personen een mandala tekenen van 50x50cm (inclusief lijst en passe Partout) voor een pasgeboren kindje van een vriendin. Je tekent mét en afzonderlijk van elkaar, in opbouw, aan een uniek cadeau voor je vriendin en haar baby.

Op afspraak.  € 199 op een doordeweekse dag van 9.30u tot 16.00u, € 249 op een zaterdag of zondag van 9.30u tot 16.00u, inclusief lunch, koffie en thee, gebruik materialen en lijst met passe-partout.

 

Huwelijksmandala tekenen voor kinderen, ouders en grootouders.

Een dierbaar geschenk, om met elkaar een huwelijksmandala te ontwerpen waar o.a. data in verwerkt wordt.

Samen met je kinderen, zussen en / of broers, creatief bezig zijn aan een wel heel persoonlijk cadeau voor ouders, grootouders of kinderen. Door de uitleg van de huwelijksgetallen en de daarbij horende kleuren, ontstaat de inspiratie om een mooie mandala te tekenen.

Een dag workshop waarin je met elkaar een mandala ‘opbouwt’ van 50x50cm.

Een uniek en heel persoonlijk cadeau voor ouders, grootouders of kinderen.

Op afspraak.  € 199 voor minimaal 4 en maximaal 6 personen op een doordeweekse dag.  € 249 op een zaterdag of zondag. Van 9.30u tot 16.00u, inclusief lunch, koffie en thee, materialen en lijst met passe-partout.

 

Chakrareis

De Chakrareis is een programma van 7 cursusdagen van 9.30u tot 16.00u. Op iedere cursusdag wordt een chakra uitgewerkt. We werken met vragen en antwoorden, het pentagram en tekenen een Kristalmandala die bij het desbetreffende chakra hoort. Boeiend en leerzaam, maar vooral ook erg leuk om te doen.

Na iedere les krijg je een huiswerk / opdracht mee naar huis die je verder kunt uitwerken. Wat je thuis hebt uitgewerkt neem je weer mee naar de volgende les. Wanneer er blokkades zijn tijdens het uitwerken van de chakra’s is er mogelijkheid tot individuele coaching.            (€ 49 per uur)

De cursusdagen zijn inclusief gebruik materialen, papier, koffie en thee, fruit en lunch. Als er dingen zijn die je niet mag of wilt eten, dan hoor ik dat graag vooraf.

Je investering voor dit programma is € 65 per cursusdag.

De eerste cursusdag van de volgende chakrareis is op zondag 5 maart 2018. De andere 6 cursusdagen worden in onderling overleg besproken met de groep van maximaal 6 deelnemers. Er is iedere maand een cursusdag tot en met het 7de chakra.

 

Ontdek je (verborgen) creatieve talenten

Op zondag 11 maart 2018 is er een dagworkshop van 09:30u tot 16:00u waarin je alle beschikbare materialen samen brengt om tot een verrassend resultaat te komen.

Je ontdekt op deze dag welke materialen jou blij maken om mee te werken.

€ 79 inclusief alle materialen, koffie,thee en lunch