Inspiratie en motivatie avonden

Avondworkshop met Harmen

Op 12 maart van 18:30u tot 22:00u.

€ 25 per persoon, inclusief koffie of thee.

Voor meer informatie zie nieuwsbericht.

 

Terug naar veerkracht en balans

Op 20 maart inspiratieavond van 19.00 tot 21.30u voor vrouwen die vastlopen in de balans tussen werk, relatie met partner en of kinderen. Praten met elkaar en delen van tips en ervaringen, is fijn om je gehoord en gezien te weten in de groep. Zo kun je elkaar helpen. Deze avond is niet voor professionals die hun diensten of product willen verkopen. Maximaal 15 deelnemers.

€ 15 per keer, per persoon, inclusief koffie of thee. Neem iets lekkers (wel klein) mee voor bij de koffie en deel het met elkaar.

 

Luisteren naar muziek, van en met elkaar

1x per maand is er op zaterdag een muziekavond van 19.30u tot 22.30u bij het Creatie-f-Lokaal. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk die het leuk vindt om over zijn of haar muziekkeuze te praten. Je meldt je aan wanneer je als deelnemer mee wilt doen en geeft aan wat jij wilt delen met de groep. Dit zijn interessante, ontspannende en bijzondere avonden, door ieders persoonlijk verhaal.

Deelname is € 9.50 per keer, per persoon, inclusief koffie of thee en een vruchtensapje. Je neemt een klein hapje mee als tussendoortje wat met elkaar wordt gedeeld.

Maximaal 15 personen

1 april, 6 mei, 3 juni, 1 juli, 9 september, 7 oktober, 4 november en 2 december.