Activiteiten voor bedrijven en particulieren

Verhuur van deze inspirerende werkruimte   

Wordt jij ook zo blij van de sfeervolle bijzondere creatie ruimte van het Creatie-f-Lokaal? Dan kun je deze ruimte huren per dagdeel van 3 uur voor € 30. Hiervoor krijg je de ruimte inclusief koffie en thee en wordt je programma ook gedeeld op de website van CREATIE(F) Lokaal. De ruimte wordt door jou weer achtergelaten zoals je deze hebt aangetroffen.

 

Vrijgezellenavond voor vrouwen

Zijn de bruid en haar vriendinnen geen feestbeesten? Dan kun je bij het Creatie-f-Lokaal een leuke dag hebben met een workshop “Hoe sta jij in relatie met de ander”? Het gaat op deze dag om de relatie met je vriendinnen natuurlijk. In een opstelling in een mandala die jullie allemaal gaan maken, krijg je heel inzichtelijk hoe jullie ten opzichte van elkaar staan en hoe jullie als vriendinnen elkaar kunnen ondersteunen en helpen met de kwaliteiten die ieder van jullie heeft. De vriendinnengroep zal na deze workshop nóg hechter zijn.

Deze dag is van 9.30u tot 16.00u, inclusief lunch, tussendoortje en materialen € 59 (andere dag invulling is mogelijk in overleg)

Minimaal 6 en maximaal 12 personen

 

Teambuilding

Teambuilding met numerologie en mandala, voor inzicht in elkaars kwaliteiten en specialisaties. In een fijne ontspannen sfeer, krijgen werkgever en werknemers, meer inzicht in de verschillen en verhouding onderling en hoe deze verschillen zijn in te zetten in een (meer) positieve sfeer en (meer) productiviteit. Verrassend en uitdagend creatief bezig zijn met elkaar. Maximaal 15 deelnemers.

De teambuilding wordt aangeboden in overleg en op afspraak gepland. De investering is afhankelijk van de keuze en invulling van het (dag) programma.

 

Bedrijfsuitjes

Zijn jij en je werknemers er klaar mee om een jaarlijks “stoer” uitstapje voorgeschoteld te krijgen? Zijn je werknemers en jij toe aan een stukje meer diepgang? Dan ben je bij het Creatie-f-Lokaal op het juiste adres. Wij verzorgen een leuke, ontspannen en verrassende dag, waar jullie nog lang over napraten. Maximaal 15 deelnemers.

Deze dagen worden aangeboden in overleg en op afspraak gepland. De investering is afhankelijk van de keuze en invulling van het (dag) programma.

 

Verkoop van (mandala) kunst door Anja en deelnemers.

Anja gaat 1x per jaar naar Zuid Afrika om vrijwilligers werk te doen in haar eigen project. Ze leidt kinderen op tussen de 12 en 16 jaar die ook als mandala en numerologiedocent een steentje willen bijdragen aan een betere en gezondere leefomgeving in en rond Kaapstad.

De gehele opbrengst, van een speciaal aanbod van tekeningen en schilderijen, is voor dat project, om in Zuid Afrika goede materialen en papier aan te schaffen, om de kinderen zo fijn mogelijk te kunnen laten werken en ervaren,  dat kwaliteit er echt wel toe doet.